به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجت الاسلام والمسلمين سيد مجتبي ملكي، پيش از ظهر امروز، در دومين نشست اعضاي ستاد همكاري حوزه و آموزش و پرورش، در ساختمان مركزي وزارت آموزش و پرورش اظهاركرد: براي اولين بار برنامه اي با موضوع همكاري حوزه و آموزش و پرورش در سال 95، تدوين و براي اجرا به استان ها ابلاغ شد و با توجه به ظرفيت هاي موجود، نسبت به اجراي برنامه ها اقدام کردند.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش ادامه داد: توانمند سازي نيروي انساني، اعزام مبلّغ به استان ها، اجراي طرح روحاني مستقر، ديدار دانش آموزان با مراجع عظام تقلید و برگزاری گفتگوهاي ديني از جمله برنامه هاي این ستاد است .
وی از پيش بيني اعزام 18 هزار مبلغ در سال 96 در مناسبت هاي مختلف به مدارس خبر داد و افزود: در سال تحصيلي جديد، 3 هزار و 500 روحاني در مدارس مستقر مي شوند تا در زمينه هاي تربيتي فعاليت كنند .
مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود: طرح روحاني مستقر در مدارس به سه شيوه اجراي طرح امين روحانيون دراستان ها، حضور روحانيون در مدارس شبانه روزي واستفاده از دوره خدمت ضروري طلاب درآموزش و پرورش اجرا مي شود.
دبير ستاد همكاري هاي حوزه و آموزش وپرورش، كمبود طلبه هاي سطح 2 به بالا در مناطق محروم را يكي از مشكلات خواند و اظهاركرد: تلاش مي كنيم، نمايندگاني از حوزه هاي علميه در كارگروه هاي تدوين، زير نظام هاي سند تحول بنيادين حضور داشته باشند.
وي از پيشنهاد تأسيس رشته تخصصی تعليم و تربيت اسلامي در حوزه خبر داد و گفت: براساس فرمايشات رهبر معظم انقلاب، محور تحول درآموزش وپرورش، تحول منابع انساني است، بنابراين مشاركت حوزه هاي علميه در توانمندسازي منابع انساني ضروري است.
حجت الاسلام و المسلمين ملكي ادامه داد: توانمندسازي 2 هزار و 713 روحاني شاغل در آموزش وپرورش از دیگر برنامه هاي ستاد همكاري هاي حوزه و آموزش وپرورش در سال 96 است .
مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: جهت ايجاد فرصت مطالعاتي و ادامه تحصيل فرهنگيان علاقه مند در حوزه هاي علميه، اقدامات خوبي صورت گرفته است.
دبير ستاد همكاري هاي حوزه و آموزش و پرورش در پایان اظهار كرد: اين ستاد به دنبال موازي كاري نيست، بلكه هدفش استفاده از ظرفيت هاي حوزه هاي علميه در فعاليت هاي تربيتي آموزش و پرورش است.
انتهای پیام